مديركل حوزه استاندار یزد گفت: دين اسلام بر پايه اخلاق بناشده است و ضروري است اخلاق‌مداری و حسن رفتار محور خدمت مسئولان به مردم قرار گيرد.

 روز دوشنبه 18 آبان ماه نشست بحث و تبادل‌نظر در خصوص اجرايي نمودن دستورالعمل‌های ستاد صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي وزارت كشور با حضور مديركل حوزه استاندار، مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري يزد و اعضاي اين نشست در سالن شهيد موحدين استانداري برگزار شد.
مديركل حوزه استاندار در اين جلسه بابیان اينكه دولت تدبير و اميد توجه ویژه‌ای به حريم امنيت عمومي جامعه و حفظ حقوق شهروندي دارد اظهار داشت: بايد در خدمت‌رسانی به مردم حسن رفتار و اخلاق اصل تمام خدمت‌ها و برنامه‌ها قرار گيرد.
«عباس حيدري» افزود: پيامبر اعظم (ص) نيز هدف از بعثت خودشان را کامل کردن دين و تكميل شدن مكارم اخلاقي بيان می‌کنند و ما نيز بايد در برخورد با ارباب‌رجوع اگر نمی‌توانیم مشكلي را از او رفع کنیم، حداقل با حسن خلق و رفتار مناسب با وي ابراز همدردي کنیم، هرچند كه لازم است در مرحله اول با حداكثر تلاش اقدام به رفع مشكلات مردم نمائيم.
وي ادامه داد: صيانت از حقوق همكاران نيز بايد مدنظر قرار گيرد و لازم است كه مردم نيز با افرادی كه صادقانه به آن‌ها خدمت می‌کنند رفتاري شايسته داشته باشند.
حيدري همچنين بر پويايي و بانشاط بودن كاركنان دولت، شادابي فضاهاي اداري استان و خدمت‌رسانی شايسته و ماندگار به مردم تأكيد كرد.
گفتني است در ابتداي اين نشست «مجید جوادیان زاده» مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد نیز به ارائه دستورالعمل برنامه‌های 9 گانه صيانت از حقوق شهروندي در دستگاه‌های اجرايي ويژه مديران، كاركنان و مراجعين ابلاغي از ستاد مركزي صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندي وزارت كشور پرداخت که در ادامه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا